vitpons@gmail.com

Si algú vol que tracti d'alguna edificació en concret, m'ho pot suggerir a aquest correu.
Si algú té alguna fotografia antiga d'algun edifici, encara que sigui desaparegut, s'agrairia.


Si alguien quiere que trate de algún edificio en concreto, me lo puede sugerir a este correo.
Si alguien tiene alguna fotografia antigua de algún edificio, aunque esté desaparecido, se agradecería.

diumenge, 19 de juny de 2016

BARCELONA - carrer Salses - carmelites

Al carrer Salses cantonada amb Lloret de Mar s'alça la Residència de les Carmelites, una de les poques obres de l'arquitecte Miquel Bertran de Quintana a  Barcelona.

És una obra on es reflecteix la influència que deixa Puig i Cadafalch en alguns arquitectes de les primeres generacions del modernisme.

L'edifici es bastí el 1902, anys després l'arquitecte deixà Barcelona i s'establí a Mèxic on projectà obres a Mèxic capital, Monterrey i Tampico.

Podeu veure una de les obres seves a Mèxic a:
En la calle Salses esquina con Lloret de Mar se alza la Residencia de las Carmelitas, una de las pocas obras del arquitecto Miguel Bertran de Quintana en Barcelona.

Es una obra donde se refleja la influencia que deja Puig i Cadafalch en algunos arquitectos de las primeras generaciones del modernismo.

El edificio se construyó en 1902, años después Miguel Bertran dejó Barcelona y se estableció en México donde proyectó obras en México D.F., Monterrey y Tampico.

Podéis ver una de sus obras  en México en:The Residence of the Carnmelites is at the corner of streets Salses and Lloret de Mar and is one of the few works of the architect Miguel Bertran de Quintana in Barcelona.

It is a work where is reflected the influence of Puig i Cadafalch  in some architects of the first generations of Art Nouveau.

The building was built in 1902, years after Miguel Bertran left Barcelona and settled in Mexico where he projected works in Mexico DF, Monterrey and Tampico.


You can see one of his works in Mexico:1 comentari:

  1. Con un picaporte espectacular, el de un drac, quizá uno de los más bellos de Barcelona.
    Salut

    ResponElimina

Escriu un comentari: