vitpons@gmail.com

Si algú vol que tracti d'alguna edificació en concret, m'ho pot suggerir a aquest correu.
Si algú té alguna fotografia antiga d'algun edifici, encara que sigui desaparegut, s'agrairia.


Si alguien quiere que trate de algún edificio en concreto, me lo puede sugerir a este correo.
Si alguien tiene alguna fotografia antigua de algún edificio, aunque esté desaparecido, se agradecería.

diumenge, 28 d’agost de 2016

DONOSTIA - cementiri

Al cementiri de Polloe de Sant Sebastià (Donostia) podem observar aquesta sepultura realitzada per l'escultor marbrista Tomás Altuna el 1907.

En ella hi ha una creu on va creixent l'heura i unes flors enfiladisses, però l'element més notori és l'escultura d'una dona que plora la mort dels seus.
L'escultura presenta una clara influència de l'obra de Josep Llimona.En el cementerio de Polloe de San Sebastián (Donostia) podemos observar esta sepultura realizada por el escultor marmolista Tomás Altuna en 1907.

En ella hay una cruz en la cual va creciendo la hiedra además de unas flores trepadoras, pero el elemento más destacable es la escultura de una mujer que llora la muerte de los suyos.

La escultura presenta una clara influencia de la obra de Josep Llimona.In the cemetery of Polloe at San Sebastian (Donostia) we can see this burial created by the marble sculptor Tomas Altuna in 1907.

There is a cross on which ivy grows along with some climbing flowers, but the most notable feature is the sculpture of a woman  weeping for his family.


The sculpture shows a clear influence of the work of Josep Llimona.

1 comentari:

Escriu un comentari: