vitpons@gmail.com

Si algú vol que tracti d'alguna edificació en concret, m'ho pot suggerir a aquest correu.
Si algú té alguna fotografia antiga d'algun edifici, encara que sigui desaparegut, s'agrairia.


Si alguien quiere que trate de algún edificio en concreto, me lo puede sugerir a este correo.
Si alguien tiene alguna fotografia antigua de algún edificio, aunque esté desaparecido, se agradecería.

dissabte, 25 de març de 2017

RAFAEL MASÓ - brodats


El proppassat dimecres vaig assistir a la Llibreria Laie a la presentació del llibre d'En Josep Casamartina <<"De l'amor és lo jardí" Masó i els teixits>>.

És un llibre que recull una altra faceta de l'arquitecte Rafael Masó, qui, a l'igual que els altres gaudinians Josep Maria Jujol i Josep Maria Pericas, no tan sols va dissenyar edificis sinó també coses tan diferents com ara brodats, teixits i utensilis per a la llar.

El llibre fa referència als diferents tipus de teixits que va dibuixar Masó: casulles per a capellans, coixins, brodats diversos, roba de llit, roba de menjador, vestits, pitets, senyeres, pantalles de llum, etc.

És un llibre de petit format (155 * 160 mm), de 216 pàgines,  amb molt bones il·lustracions, un text molt entenedor, acurat i divulgatiu. Edició bilingüe en català - anglès.

Publicat per Úrsula Llibres i la Fundació Rafael Masó.

Aquest llibre acompanya l'exposició que s'està fent a la seu de la Fundació Masó a Girona.
El pasado miércoles asistí en en la Librería Laie a la presentación del libro de Josep Casamartina <<"De l'amor és lo jardí" Masó i els teixits>>.

Es un libro que refleja  otra faceta del arquitecto Rafael Masó, quien, al igual que los otros gaudinianos Josep Maria Jujol y Josep Maria Pericas, no sólo diseñó edificios sino también cosas tan diferentes como bordados, tejidos y utensilios para el hogar.

El libro hace referencia a los diferentes tipos de tejidos que dibujó Masó: casullas para sacerdotes, cojines, bordados, ropa de cama, piezas de comedor, vestidos, baberos, banderas, pantallas de luz, etc.

Es un libro de pequeño formato (155 * 160 mm), de 216 páginas, con muy buenas ilustraciones, un texto muy  inteligibler, cuidadoso y divulgativo. Edición bilingüe catalán-inglés.

Publicado por Úrsula Libros y la Fundación Rafael Masó,


Este libro acompaña la exposición que se está haciendo en la sede de la Fundación Masó a Girona.

1 comentari:

Escriu un comentari: