vitpons@gmail.com

Si algú vol que tracti d'alguna edificació en concret, m'ho pot suggerir a aquest correu.
Si algú té alguna fotografia antiga d'algun edifici, encara que sigui desaparegut, s'agrairia.


Si alguien quiere que trate de algún edificio en concreto, me lo puede sugerir a este correo.
Si alguien tiene alguna fotografia antigua de algún edificio, aunque esté desaparecido, se agradecería.

diumenge, 31 de gener de 2010

ALFAFAR - Marià Benlliure, 12


En la localitat valenciana d'Alfafar es troben algunes mostres d'arquitectura modernista, algunes d'elles en el carrer Marià Benlliure.

Una d'elles és aquesta del número 12 i de la qual en desconec l'autor. L'estructura és clàssica i simètrica respecte a l'eix central, però presenta una rica ornamentació floral tant a les llindes com a les reixes i al coronament de l'edifici, en el qual també es poden veure els triglifs secessionistes. Les reixes presenten un treball força elaborat com és habitual en els exemples modernistes del País Valencià. La porta també és modernista.En la localidad valenciana de Alfafar se encuentran algunas muestras de arquitectura modernista, algunas de ellas en la calle Mariano Benlliure.

Una de ellas es esta del número 12 y de la cual desconozco el autor. La estructura es la clásica y es simétrica respecto del eje central, pero presenta una rica decoración floral tanto en los dinteles como en la rejería y en el coronamiento, en el cual también se observan los típicos triglifos secesionistas.. Las rejas tienen un trabajo muy elaborado tal como es habitual en los ejemplos modernistas del País Valenciano. La puerta también es modernista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari: